Websitenaam

VoIP Telefonie

Voice over IP (VoIP) betekent direct goedkoper bellen met dezelfde kwaliteit. VoIP Telefonie is hét bellen over internet. Door te bellen over het internet kunt u flink besparen op uw telefoonkosten. Heeft u een goede internetverbinding? Dan kan de kwaliteit van uw telefonische gesprekken zelfs verbeteren.

 

Wat is VoIP Telefonie?

Bij IP telefonie, Voice over IP of VoIP Telefonie wordt het IP adres of een ander netwerk gebruikt om de telefoongesprekken te transporteren. Anders gezegd: uw internetverbinding is de basis van VoIP Telefonie. De telefoonverbinding vindt niet langer plaats zonder het gebruik van uw internetverbinding. Nederland telt tegenwoordig al meer dan zes miljoen huishoudens die gebruik maken van VoIP Telefonie

 

Voordelen VoIP Telefonie

•    Kosten besparend
•    Locatie onafhankelijk
•    Minder bekabeling

 

Kosten besparend

Door over te stappen op VoIP Telefonie kunt u als particulier of bedrijf kosten besparen. Uw telefoonrekening gaat aanzienlijk omlaag. Ook voor bedrijven met meerdere vestigingen of contacten in het buitenland is VoIP Telefonie interessant. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van bestaande dataverbindingen is VoIP Telefonie goedkoper dan de klassieke telefoonverbinding. Ook kunnen bedrijven met meerdere vestigingen optimaal gebruik maken van vaste verbindingen door dezelfde bandbreedte voor telefonie en dataverkeer te gebruiken.

 

Locatie onafhankelijkheid

Met VoIP Telefonie hoeft uw toestel niet langer op één en dezelfde plaats te blijven staan. Bij analoge telefonie is een telefoontoestel gekoppeld aan een bepaalde locatie. Bij VoIP Telefonie is uw telefoon gekoppeld aan uw VoIP account. Uw telefoontoestel kan daardoor functioneren op iedere plek waar het toestel verbinding kan maken met het internet. Voor bedrijven betekent dit gemakkelijker thuis werken met VoIP Telefonie en telefoontoestellen intern verplaatsen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw telefoonverbinding.

 

Minder bekabeling

Bedrijven hebben niet langer een wirwar aan kabels nodig om internetverbinding en telefonie goed te laten verlopen. VoIP Telefonie maakt gebruik van dezelfde kabels en poort als uw internetverbinding. Gemakkelijker voor u en beter te hanteren binnen uw kantoorgebouw.

 

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar VoIP Telefonie? Of wilt u weten of VoIP Telefonie iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met Callprofit op of maak een afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar