Websitenaam

Fax to Email

Bent u eigenaar van een bedrijf en bent u veel op pad? Dan kunt u up-to-date blijven door gebruik te maken van fax-to-email. Met uw mobiel heeft u nu toegang tot al uw faxberichten en hoeft u niet meer dagelijks op kantoor aanwezig te zijn.

 

Wat is fax-to-email

Fax-to-email is een dienst van Callprofit. Maakt u gebruik van de externe telefooncentrale? Dan kunt u ook eenvoudig gebruik gaan maken van fax-to-email. Geen logge, onhandige en dure faxapparaten meer aanschaffen: fax-to-email is de nieuwe en goedkope oplossing voor uw faxberichten. Het enige dat u nodig heeft is een faxnummer en een e-mail adres. De externe telefooncentrale zorgt ervoor dat uw binnenkomende faxberichten doorgestuurd worden naar uw e-mailadres. Zo kunt u de faxberichten ontvangen op de manier die u prettig vindt. De tekst wordt omgezet naar een PDF bestand zodat u deze eenvoudig kunt openen en lezen.

 

Voor wie is fax-to-email?

Fax-to-email is vooral geschikt voor ondernemers. Heeft u het te druk om dagelijks op kantoor te zijn voor uw faxberichten of bent u het zat dat uw faxapparatuur u zoveel geld kost? Fax-to-email is de slimme, goedkope en eenvoudige oplossing voor uw faxberichten. Uw faxnummer wordt in de externe telefooncentrale gezet waardoor de faxberichten daar ontvangen worden. De centrale zet de berichten om in PDF en verstuurt ze naar uw e-mail adres. Geen onkosten meer en overal waar u internet heeft kunt u uw faxberichten bekijken. De ondernemer die altijd onderweg is en een volle agenda heeft, is zo minder tijd kwijt aan het inlezen en ophalen van faxberichten. Fax-to-email is de nieuwe oplossing.

 

Voordelen fax-to-email

Natuurlijk wilt u weten welke voordelen het gebruik van fax-to-email heeft. Callprofit is van mening dat fax-to-email een oplossing voor de toekomst is. Steeds vaker maken ondernemers gebruik van mobiel internet. De maatschappij verwacht steeds meer en mensen willen overal bereikbaar zijn en op de hoogte gehouden worden. Fax-to-email gaat mee in deze nieuwe trend. Op uw mobiel met internet heeft u nu ook toegang tot uw faxberichten. Daarnaast bespaart u op de kosten van een faxapparaat. Denk eens aan de inktkosten, de onderhoudskosten en de aanschafkosten van een nieuw faxapparaat. Fax-to-email bespaart u een hoop tijd en geld.

 

Meer informatie fax-to-email

Bent u nieuwsgierig geworden naar fax-to-email en wilt u weten of dit kan werken voor u? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie of maak een afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar