Websitenaam

Voicemail

Heeft u een eigen bedrijf en kunt u uw telefonische klanten niet altijd te woord staan? Schakel dan uw voicemail in. Uw klanten worden zo altijd telefonisch te woord gestaan en krijgen de mogelijkheid om een bericht achter te laten.

 

Wat is voicemail?

Voicemail is een functie van de externe telefooncentrale van Callprofit. Met uw VoIP account kunt u altijd gebruik maken van de voicemail functie. De voicemail geeft u de mogelijkheid om klanten altijd te woord te staan. Klanten worden telefonisch ontvangen op de manier die u wenst. Met de externe telefooncentrale kunt u zelf een ontvangstbericht inspreken of een kant en klaar professioneel bericht uploaden.

 

Voor wie is voicemail?

Voicemail is geschikt voor iedereen die zijn telefoon niet altijd kan beantwoorden maar wel berichten wil krijgen. Met VoIP Telefonie van Callprofit kunt u altijd gebruik maken van een eigen voicemail. Voicemail is uitermate geschikt voor bedrijven die klantvriendelijk en professioneel willen zijn. Met een persoonlijke voicemail kunt u uw telefonische klanten altijd te woord staan op de manier die u wenst.

 

Opties voicemail

Met de voicemail van Callprofit heeft u meerdere opties. U kunt uw voicemail persoonlijk maken door een eigen welkomstbericht in te spreken, door een bericht te uploaden van de externe centrale of door gebruik te maken van de instelbare doorschakeltijd. De voicemailberichten kunt u ten alle tijden opvragen door naar uw telefoonnummer te bellen. Extra opties voor de voicemail zijn:

•    Voice-to-email
•    Auto Attendant

 

Voice-to-email

Voice-to-email is de functie die er voor zorgt dat uw ingesproken voicemail berichten naar één of meerdere e-mailaccounts worden gestuurd. U kunt nu uw berichten in PDF bestand ontvangen en nalezen. Niet altijd meer een telefoon bij de hand maar toch uw voicemail afluisteren.

 

Auto Attendant

Auto Attendant wordt ook wel slimme voicemail genoemd. Dit is een voicemail met net even iets extra. Met de Auto Attendant kunt u extra functies instellen zoals een keuzemenu of een wachtrij. Callprofit kan u helpen bij het instellen en inspreken van uw Auto Attendant.

 

Meer informatie voicemail

Weet u nog niet zeker welke opties van de voicemail het beste bij u passen? Callprofit adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar