Websitenaam

Auto Attendant

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u professioneel omgaan met uw telefonische contacten? Maak dan gebruik van de Auto Attendant van Callprofit. Deze handige extra functie geeft u mogelijkheden om telefonische contacten beter te woord te staan.

 

Wat is Auto Attendant?

Auto Attendant wordt ook wel slimme voicemail genoemd. Een normale voicemail zorgt ervoor dat uw telefonische klanten een welkomstboodschap horen wanneer u de telefoon niet kunt beantwoorden. Deze boodschap is standaard en altijd hetzelfde. Met de Auto Attendant kunt u gesprekken op verschillende manieren afhandelen. U kunt de opties per tijdstip wisselen. Zo kunt u tijdens werkuren een boodschap afspelen met een welkomswoord, vragen of de klant aan de lijn wil blijven (wachtrij) of een bericht wil inspreken. Uw klant heeft nu dus keuze mogelijkheden. Daarnaast kunt u een tweede boodschap inspreken voor buiten kantoortijden. Klanten krijgen na vijf uur dan altijd deze boodschap te horen. Helemaal handig wordt het wanneer u de Auto Attendant in zet met een feestdagen filter. Deze functie zorgt ervoor dat uw voicemail een derde bericht laat horen tijdens feestdagen of andere speciale gelegenheden.

 

Voor wie is Auto Attendant?

Auto Attendant is met name geschikt voor bedrijven. Deze slimme voicemail zorgt ervoor dat uw klanten altijd netjes en correct aangesproken worden in een voicemail bericht. Om uw Auto Attendant in te stellen, kunt u verschillende boodschappen opnemen en in- of uitschakelen. Ook wanneer u zelf niet handig bent met het instellen van een voicemail is de Auto Attendant geschikt voor u. Callprofit kan dit namelijk gewoon van u overnemen. Wij stellen uw slimme voicemail in en spreken zelfs de boodschappen in.

 

Voordelen van de Auto Attendant

Geen stress meer over het aannemen van de telefoon en toch goed bereikbaar zijn voor klanten? De Auto Attendant regelt het. Deze slimme voicemail ontvangt uw telefonische klanten altijd op de door u gewenste manier. Met de Auto Attendant bent u niet alleen klantvriendelijk en professioneel, maar maakt u ook nog eens een goede eerste indruk. Ook kunt u eenvoudig welkomstboodschappen aanpassen, verwijderen of toevoegen. Deze Auto Attendant is geschikt voor iedereen.

 

Meer informatie Auto Attendant

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Auto Attendant ? Of wilt u weten wat Callprofit voor u kan betekenen? Neem dan gerustcontact met ons op of maak een afspraak voor persoonlijk contact.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar