Websitenaam

Voice to Email

Heeft u uw voicemail vaak aanstaan en wilt u altijd en overal uw berichten inzien? Maak dan kennis met voice-to-email. Vanachter uw pc of met uw smartphone kunt u nu altijd uw voicemail berichten lezen.

 

Wat is voice-to-email?

Ingesproken voicemail berichten worden automatisch opgeslagen op de server van de externe telefooncentrale. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u met voice-to-email uw berichten via een email adres nalezen. U kunt zelf instellen welke e-mailadressen u wilt gebruiken. Dit kunnen meerdere adressen zijn. Met voice-to-email worden uw berichten overgezet naar een PDF bestand en kunt u deze gemakkelijk lezen.

 

Voor wie is voice-to-email?

Voice-to-email is een eenvoudig in te stellen functie van de voicemail. Iedereen die een voicemail account heeft bij Callprofit kan gebruik maken van de voice-to-email. Vooral wanneer u een bedrijf heeft en niet altijd telefonisch bereikbaar bent, is voice-to-email een oplossing. Tijdens een bespreking toch even uw voicemail afluisteren? Open uw email en lees uw berichten in een PDF bestand. Het enige dat u nodig heeft, is en internetverbinding.

 

Voordelen voice-to-email

Bent u een drukke ondernemer en altijd onderweg? Dan zorgt voice-to-email ervoor dat u altijd bereikbaar blijft voor uw klanten. De ingesproken voicemail berichten worden naar een door u aangegeven e-mailadres verstuurd. De tekst is omgezet in een PDF bestand zodat u deze eenvoudig kunt openen en lezen. De gegevens van de beller staan natuurlijk ook vermeld.

 

Meer informatie voice-to-email

Bent u nieuwsgierig naar voice-to-email? Of wilt u weten of Callprofit u van dienst kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar