Websitenaam

Support

Een onderneming met snelle support? Direct de juiste persoon en de juiste hulp bij problemen met uw telefonie of internet? Callprofit staat klaar voor haar klanten en zorgt voor optimale ondersteuning. Zowel persoonlijk als op afstand.

Callprofit is een laagdrempelige en kleinschalige onderneming. Sil Sieljes heeft Callprofit in 2010 opgestart en sindsdien heeft het bedrijf al vele trouwe klanten. Callprofit staat voor persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid en snelle hulp en ondersteuning. De support die Callprofit aan haar klanten biedt kan op verschillende manieren tot stand komen.

 

De support mogelijkheden:

•    Telefonische support
•    Online support
•    Persoonlijke support

 

Telefonische support

Callprofit is altijd goed bereikbaar voor klanten. Wij zorgen ervoor dat u direct de juiste persoon aan de telefoon krijgt. Degene die de telefoongesprekken aanneemt, is altijd technisch geschoold zodat hij u meteen bij uw probleem kan helpen. Soms zijn vragen of problemen simpel op te lossen door de juiste aanwijzingen via de telefoon. Blijkt het probleem ingewikkelder te zijn, dan maken wij een afspraak om persoonlijk langs te komen zodat uw probleem alsnog opgelost wordt.

 

Online support

Onze online support zorgt ervoor dat wij hulp op afstand kunnen bieden. Zijn er problemen met uw computer of netwerk? Dan kunnen wij het bureaublad van u overnemen en zo met u meekijken naar het probleem. Aanpassingen kunnen ook op afstand gedaan worden. Dit betekent snelle ondersteuning en hulp voor onze klanten. Geen oplossing? Dan komen we bij u langs.

 

Persoonlijke support

Ingewikkelde vragen, aanpassingen of problemen kunnen soms alleen opgelost worden bij u op locatie. Callprofit maakt hier geen probleem van en komt zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen. Ook vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te behouden. Zo blijven wij laagdrempelig en weet u ons altijd te vinden. Voor deze dienst hanteren wij een uurtarief van €60 excl. btw per uur.

 

Contact support

Heeft u problemen met uw internetverbinding, telefoonaansluiting of uw computer? Dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@callprofit.nl of telefonisch contact opnemen: 0523-683044.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar