Websitenaam

Alarm over ip

Als bedrijf of particulier kunt u gebruik maken van een elektronisch alarmsysteem om uw bedrijfspand of woning te beveiligen. De alarmmeldingen van uw alarmsysteem worden door middel van uw analoge- of VoIP telefoonverbinding naar een alarmcentrale gestuurd. De alarmcentrale kijkt dan aan de hand van de alarmmelding welke acties ondernomen moeten worden. Alarm over ip betekent dat uw alarmsysteem reageert via de internetverbinding, dus met VoIP.

 

Verschil alarm over ip en analoge verbinding

Gebruikt u een analoge telefoonverbinding en heeft u een elektronisch alarmsysteem? Uw telefoonrekening is waarschijnlijk onnodig hoog. De elektronische alarmcentrale stuurt ieder half uur berichten naar de alarmcentrale. Is er niets aan de hand, dan stuurt het alarmsysteem een bericht dat er geen alarm is. Dit doet de analoge telefoonverbinding door elke keer opnieuw in te bellen. Dit zorgt ervoor dat u steeds nieuwe opstartkosten moet betalen. Wanneer u gebruik maakt van een alarm over ip hoeft u de inbel- of opstartkosten niet steeds te betalen. Het alarmsysteem verstuurt de berichten middels de internetverbinding. Doordat de internetverbinding een constante factor is, bespaart u op de inbelkosten van uw telefoon.

 

Voordelen alarm over ip

Met alarm over ip bespaart u flink op de maandelijkse factuur van de telefoonaanbieder. U betaalt niet langer ieder half uur voor de inbelkosten van uw telefoon. Het alarmsysteem kan de meldingen nu via uw internetverbinding versturen. Door de continuïteit van uw verbinding kan uw alarmsysteem altijd en meteen alarmmeldingen versturen. Daarnaast heeft u met alarm over ip altijd zicht op de kosten die het met zich meebrengt. Maakt u gebruik van alarm over ip? Dan betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de aansluiting.

 

Voor wie is alarm over ip?

Alarm over ip kan door vrijwel iedereen gebruikt worden. U moet wel een internetverbinding tot uw beschikking hebben. Bedrijven maken het meeste gebruik van alarm over ip. Zij hebben bijna allemaal een alarmsysteem voor de beveiliging van hun bedrijfspand. Alarm over ip is dan ook zeer interessant. Maar ook particulieren met een alarmsysteem bij huis kunnen gebruik maken van alarm over ip. Callprofit adviseert u graag over de mogelijkheden en helpt u de juiste keuze te maken.

 

Meer informatie alarm over ip

Bent u benieuwd naar alarm over ip? Of wilt u weten hoe alarm over ip aangesloten wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. U kunt alarm over ip ook direct online aanvragen.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar