Websitenaam

VDSL is één van de opvolgers van de ADSL verbindingen. Wilt u genieten van een internetverbinding met hogere up- en downloadsnelheden? Dan is VDSL de internetverbinding voor u. Vooral de uploadsnelheden zijn aanzienlijk hoger dan bij een ADSL aansluiting.

 

Wat is VDSL?

VDSL is een breedband internetverbinding. De letters in VDSL staan voor Very high bit-rate Digital Subcriber Line. Dat houdt in dat de internetverbinding nog sneller is dan de ADSL verbinding. Met VDSL internet kunt u een maximale downloadsnelheid van 52 Megabits per seconde en 13 Megabits per seconde aan uploadsnelheid halen. Vooral de uploadsnelheid is dus verbeterd. De VDSL aansluiting werkt via de gewone telefoonaansluiting. Dit betekent niet dat u telefoonkosten per minuut betaalt. U bent altijd online voor een vast bedrag per maand.

 

Wanneer VDSL gebruiken

VDSL is voor bepaalde doelgroepen interessant. Zo kunnen beveiligingsbedrijven, recreatiegelegenheden en bijvoorbeeld de gezondheidszorg veel voordeel hebben bij een VDSL verbinding. Vooral het versturen van gegevens gaat een stuk gemakkelijker en sneller als met een ADSL verbinding. Ook kunnen beveiligingsbeelden beter bekeken worden. Of VDSL geschikt is voor u hangt onder andere af van uw woon- of werkplaats. VDSL heeft namelijk als nadeel dat de afstand van de kabels naar een centrale hooguit 1 kilometer mag bedragen. Uw VDSL verbinding heeft anders geen goede ontvangst. Verbindingen die een langere weg af moeten leggen, kunnen wel tot stand komen door een zogenaamde glasvezelverbinding naar een wijkcentrale toe. De verbinding tussen de wijkcentrale en uw huis of werkplek is dan wel op basis van een VDSL verbinding. Callprofit kan u altijd adviseren over de juiste soort internetverbinding voor u.

 

Voor wie is VDSL?

VDSL is vooral interessant voor mensen die veel uploaden en hier een snelle verbinding voor willen gebruiken. De uploadsnelheid maakt namelijk een groot verschil met die van de ADSL verbinding. Door de supersnelle verbinding van VDSL kunt u bijvoorbeeld beter gebruik maken van videodiensten op het internet. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van een VDSL verbinding.

 

Meer informatie VDSL

Heeft u een bedrijf en wilt u weten of VDSL voordelen heeft voor u? Of wilt u als particulier weten of een VDSL aansluiting tot de mogelijkheden behoort? Neem dan eens contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar