Websitenaam

SDSL is een vorm van een breedband verbinding. Met deze verbinding kunt u even snel downloaden als uploaden. Heeft u een bedrijf en zoekt u nog naar de juiste internetverbinding? Dan kan SDSL de oplossing zijn voor u.

 

Wat is SDSL?

Anders dan ADSL wordt de term SDSL niet zo vaak gebruikt. Veel mensen weten dan ook niet wat er bedoeld wordt met een SDSL verbinding. SDSL is een internetterm, hiermee wordt de internetverbinding bedoeld. De letters in de afkorting SDSL staan voor Symetric Digital Subscriber Line. Een SDSL verbinding is een symmetrische verbinding. Dit betekent dat de upload- en download snelheid gelijk zijn. Een ADSL verbinding is een Asymmetrische verbinding met een hogere downloadsnelheid. Callprofit biedt beide verbindingen aan en kan u adviseren over het gebruik van internetverbindingen.

 

Voor wie is SDSL?

SDSL verbindingen worden meestal in de zakelijke markt gebruikt. Voor bedrijven is het vaak handig dat zij net zo snel kunnen uploaden als downloaden. Zo kunnen ze snel informatie en gegevens van anderen verkrijgen. Met een asymmetrische verbinding zou dit veel meer tijd in beslag nemen. Vooral websites met interactieve functies hebben baat bij een SDSL verbinding. Denk dan bijvoorbeeld aan websites waar u uw eigen fotoboek kunt maken. U dient uw foto’s te uploaden en te versturen. Met een SDSL verbinding kan dit vrij snel. Ook bedrijven die online afdrukken van foto’s aanbieden kunnen het beste een SDSL verbinding gebruiken.

 

SDSL aanvragen

SDSL aanvragen kan eenvoudig via onze website. Maar wij kunnen u ook persoonlijk op weg helpen of adviseren. Callprofit zorgt ervoor dat u tevreden bent over uw internetverbinding en zoekt naar oplossingen wanneer dit niet het geval is. Weet u nog niet welke verbinding het beste bij u past? Dan kan Callprofit u helpen om de juiste keuze te maken.

 

Meer informatie SDSL

Bent u enthousiast over een SDSL verbinding en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie of maak een afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar