Websitenaam

Fiber is de nieuwste manier om verbinding te maken met internet. Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Geen moeite krijgen met het uploaden en downloaden van gegevens? Neem dan Fiber internet. Fiber is sneller, completer en klaar voor de toekomst.

 

Wat is Fiber?

Fiber is het Engelse woord voor glasvezel. Fiber wordt in Nederland vaak gebruik om snelle internetverbindingen aan te duiden die met behulp van glasvezeldraden tot stand komen. Fiber kabels zorgen ervoor dat data vanaf de verzender met hoge lichtsnelheid naar de ontvanger verstuurd wordt. De kabels bestaan uit flinterdunne glasvezeldraden die met behulp van laserlicht data kunnen versturen. De ADSL- of kabelverbindingen versturen data ook met behulp van licht, maar zonder de laser. Deze verbindingen versturen dan ook langzamer en kunnen kleinere hoeveelheden data aan. Fiber internet is het internet van de toekomst.

 

Voor wie is Fiber geschikt?

Fiber internet is geschikt voor iedereen, maar vooral voor diegene die klaar wil zijn voor de toekomst. Tegenwoordig heeft iedereen een internetverbinding, telefoon, radio en televisie. Met de maatschappij die steeds veeleisender wordt moeten de internetverbindingen in staat zijn om steeds grotere hoeveelheden gegevens uit te wisselen. ADSL- en kabel internet werken nu nog prima, maar kunnen in de toekomst problemen ondervinden. Met Fiber internet bent u voorbereid en weet u zeker dat uw internetverbinding de vernieuwingen aan kan. Fiber internet is dus geschikt voor iedereen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen baat hebben bij een Fiber verbinding.

 

Waar kun je Fiber krijgen

Fiber of glasvezelinternet wordt in de meeste plaatsen al wel gebruikt. De netwerkcentrale gebruikt vaak Fiber kabels tot aan de wijkcentrale of de netwerkverdeler. Het laatste stukje kabel, vanaf de wijkcentrale naar uw huis, is dan meestal een coaxkabel. Met een Fiber verbinding wordt ook het laatste stukje gebruik gemaakt van een Fiber kabel. Nederland is druk bezig om de netwerkinfrastructuur te vernieuwen en overal Fiber internet mogelijk te maken. Nu is dit helaas nog niet het geval. Vraag Callprofit gerust naar de mogelijkheden in uw wijk.

 

Meer informatie Fiber

Bent u nieuwsgierig geworden naar een Fiber netwerk? En wilt u weten of u gebruik kunt maken van Fiber kabels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar