Websitenaam

Bent u op zoek naar de juiste internetverbinding maar weet u niet precies welke verbindingsvorm u moet kiezen? Breedband internet is een snelle verbinding waarmee u een grote hoeveelheid gegevens kunt verzenden.

 

Wat is breedband?

Breedband wordt gebruikt als het om een netwerk- of internetverbinding gaat. Met een breedband verbinding wordt meestal aangegeven dat het om een snelle verbinding gaat. De snelheid van een internetverbinding wordt aangegeven in kilobits of megabits per seconde. Een snelle verbinding is dan ook niet helemaal een goede benaming. Eigenlijk gaat het er bij een breedband verbinding om dat de verbinding een grote doorvoercapaciteit heeft. U kunt dus grote hoeveelheden data verzenden. Bij een breedband verbinding zit altijd verschil in de upstream (verzendsnelheid) en downstream (ontvangstsnelheid). Breedband verbindingen worden in Nederland geleverd voor vijf verschillende infrastructuren.

 

Vormen van breedband verbindingen

Breedband verbindingen komen door vijf verschillende infrastructuren tot stand. Zo kunt u gebruik maken van een ADSL-, SDSL-, of VDSL verbinding. Maar ook een kabel, of coaxkabelverbinding, valt onder de breedband verbindingen. Daarnaast zijn Fiber internet, satelliet verbindingen en UMTS verbindingen voor mobiel ook vormen van breedband verbindingen. Welke vorm u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van uw wensen en gebruikersgegevens. Soms brengt uw woonplaats beperkingen met zich mee doordat er bijvoorbeeld nog geen fiber internet mogelijk is. Callprofit helpt u graag om uit te zoeken welke breedband verbinding bij u past.

 

Voor wie is breedband?

Breedband internet is geschikt voor iedereen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van een breedband verbinding. Overal in Nederland kunt u gebruik maken van breedband verbindingen. Wij helpen u graag om te bepalen welke soort verbinding het beste bij u of uw bedrijf past. Welke eisen stelt u aan uw verbinding en met welke snelheid wilt u kunnen up- of downloaden. Voordat u een keuze maakt is het belangrijk dat u zichzelf deze vragen stelt. Uw breedband verbinding zal dan beter op uw wensen afgesteld zijn.

 

Meer informatie breedband

Bent u op zoek naar een goede breedband verbinding? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar