Websitenaam

Heeft u een bedrijf en moet u een keuze maken voor een internetverbinding? Dan is ADSL misschien iets voor u. ADSL is een vorm van breedband verbinding. Dit betekent dat uw verbinding een hoge capaciteit heeft als het gaat om gegevens ontvangen en versturen.

 

Wat is ADSL?

ADSL is een veel gebruikte term in de internetwereld. Ook consumenten weten dat het om internet gaat wanneer ze de term ADSL horen. Maar wat betekent het nu? ADSL staat voor Asymetrical Digital Subscriber Line. De A in ADSL betekent dat het om een asymmetrische verbinding gaat. De downloadsnelheid is dus niet hetzelfde als de uploadsnelheid. Bij de ADSL verbinding is de nadruk gelegd op het ontvangen van bestanden, dus de downloadsnelheid. Maar ook de uploadsnelheid is bij een ADSL verbinding veel sneller dan bij andere verbindingen. De ADSL verbinding werkt via de gewone telefoonlijn, u betaalt echter geen telefoonkosten per minuut. U bent zo altijd online voor een vast bedrag per maand.

 

Voor wie is ADSL?

ADSL is geschikt voor iedereen die eenvoudig en snel online wil zijn. Bedrijven en particulieren kunnen gebruik maken van een ADSL verbinding. Deze breedband verbinding geeft u de mogelijkheid om gegevens te down- en uploaden. Door gebruik te maken van een ADSL verbinding bent u verzekerd van een snelle download verbinding. Is dit nog niet snel genoeg voor u? Dan kan Callprofit ook de ADSL 2+ verbinding leveren. Welke breedband verbinding u ook wilt, wij denken met u mee. Zo kan Callprofit zien welke verbindingen er mogelijk zijn in uw woonplaats en kunnen wij uw aansluiting direct regelen.

 

Keuze ADSL of ADSL 2+?

Wanneer u veel download en upload kan het zijn dat u liever een snellere verbinding wilt. ADSL geeft u de mogelijkheid om te downloaden met een maximale snelheid van 8 Megabits per seconde en te uploaden met een maximale snelheid van 1 Megabits per seconde. Mocht dit niet voldoende zijn voor uw bedrijf of voor u als particulier, dan kunt u gebruik maken van de opvolger van ADSL. De ADSL 2+ verbinding is sneller en hiermee kunt u een maximale downloadsnelheid van 24 Megabits halen. Callprofit kijkt graag met u naar de mogelijkheden in uw woonplaats.

 

Meer informatie ADSL

Wilt u weten of een ADSL verbinding mogelijk is in uw woonplaats? Of bent u nieuwsgierig naar de ADSL mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een persoonlijke afspraak.

Neem contact met ons op    Call Profit maakt u bereikbaar